V restauraci, pod pergolou či na romantických teráskách nad rybníkem si můžete vychutnat pokrmy dovedně, tvořivě a s radostí připravované naším šéfkuchařem Františkem.
Naše kuchyně nabízí pokrmy z vlastního BIO hovězího masa z ekofarmy Dvorce, farmářské kuře z našeho chovu v Pracejovicích a čerstvé ryby z našich rybníků nebo z Rybářství Třeboň.
Mezi vyhlášené speciality z našeho hovězího patří tatarský biftek, steaky, burgery a vynikající omáčky a ragú. Vyžadují při přípravě čas a péči, ale výsledek stojí vždy za to. Steak ze svíčkové a roastbeef jsou pro velký zájem pouze na objednání. Z ryb je nejoblíbenější filet z čerstvého kapra z našeho rybníčku Hrádeček a pstruh z třeboňského rybářství.
Vaříme z čerstvých surovin a v létě dodáváme zeleninu a byliny z naší zahrady.
Rádi pro Vás zajistíme ohniště, grilování, plnou penzi, polopenzi, coffeebreaky či jakékoli pohoštění na základě vašich chutí a přání.
Pokud víte, že máte mezi sebou vegetariány, vegany nebo někoho s alergií třeba na ořechy nebo mléko, jen nám dejte vědět dopředu a my pro vás vše připravíme.
V naší nabídce naleznete také nabídku letního grilování pro vás a vaše přátele. Vše pro vás připravíme - venkovní posezení, gril a dřevěné uhlí, grilovací kleště, nádobí, zástěru i sirky. Nachystáme marinovaná hovězí žebra, domácí klobásky a burgery a přidáme saláty z čerstvé zeleniny, grilovací omáčky i čerstvé pečivo.
Prázdninové večery si v penzionu Dvorce báječně užijte s naším programem letního grilování.
Vše pro vás připravíme - venkovní posezení, gril a dřevěné uhlí, grilovací kleště, nádobí, zástěru i sirky.
Nachystáme marinovaná hovězí žebra, domácí klobásky a burgery a přidáme saláty z čerstvé zeleniny, grilovací omáčky i čerstvé pečivo.
1000 g Burgery z našeho hovězího ochucené - sůl, čerstvě mletý pepř |
1000 g Kuřecí prsíčka ochucená šalvějí a saturejkou |
500 g Domácí klobásky |
1000 g Grilovaná rajčata, cukety, cibule, kukuřice, papriky, brambory a žampiony marinované v olivovém oleji a česneku |
Originální domácí omáčky: |
Remuláda s kapary a nakládanými okurčičkami |
Z dijonské hořčice a medu |
Pečivo |
1000 g Variace burgerů z našeho hovězího a kuřecího ochucené - sůl, čerstvě mletý pepř, byliny |
1500 g Hovězí žebírka marinovaná v pikantní marinádě z česneku a červeného vína |
500 g Domácí klobásky |
1000 g Grilovaná rajčata, cukety, cibule, kukuřice, papriky, brambory a žampiony marinované v olivovém oleji |
500 g Zahradní salát z čerstvé zeleniny a listů salátu se zálivkou z vinného octa, medu a olivového oleje |
Originální domácí omáčky: |
Remuláda s kapary a nakládanými okurčičkami |
Z dijonské hořčice a medu |
S chilli a rajčátky |
Pečivo |
1000 g Grilovaný hermelín |
1000 g Kukuřičné klasy s petrželkovým máslem |
1000 g Grilovaná rajčata, cukety, cibule, papriky, brambory a žampiony marinované v olivovém oleji |
1500 g Těstovinový salát s čerstvou zeleninou a bazalkovým pestem |
Originální domácí omáčky: |
Z červeného vína, čerstvě mletého pepře a majonézy |
Z pěti zahradních bylin se zakysanou smetanou |
Z dijonské hořčice a medu |
Pečivo |